Hrvatski Medijski Servis

FK Sarajevo podnijelo kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva pomoćnog trenera

Foto: Bljesak.info

Nogometni klub Sarajevo podnio je kaznenu prijavu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru zbog pokušaja ubojstva pomoćnog trenera Muhameda Džakmića, potvrđeno je iz kluba.

Džakmić je po završetku utakmice 17. kola BH Telecom Premijer lige BiH između Zrinjskog i Sarajeva, pogođen kamenom u glavu prilikom čega je zadobio teške tjelesne ozljede.

– Kaznena prijava je podnesena protiv N.N. lica zbog kaznenog djela pokušaj ubojstva iz člana 166KZ stav 2 C (ubojstvo iz mržnje). FK Sarajevo je zatražilo da se u istragu uključi i Ministarstvo unutarnjih poslova, da se izuzmu i pregledaju svi snimci sa spomenute utakmice, te da se saslušaju zaštitari agencije koja je bila zadužena za fizičku sigurnost na utakmici – priopćeno je iz FK Sarajevo, uz dodatak:

– Trener Džakmić je trenutno, prema preporuci doktora na bolovanju, a nakon medicinskih istraga koje su urađene nakon povrede, ustanovljeno je da je doživio potres mozga./HMS/

Izvor: Faktor

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte