Filmska trilogija ‘Matrix’ dobiva četvrti nastavak

Toby Emmerich, predsjednik filmske kompanije Warner Bros. u službenom priopćenju javnosti najavio je rad na produkciji novog, četvrtog nastavka kultne filmske trilogije ‘Matrix’

Kako je otkriveno, za režiju i scenarij novog nastavka zadužena je Lana Wachowski, a Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss reprizirat će ulogu Nea i Trinty.

‘Ne možemo biti više uzbuđeni što s Lanom ponovno ulazimo u svijet ‘Matrixa’. Lana je pravi vizionar – jedinstvena i originalna filmska stvarateljica i uistinu smo oduševljeni što je odlučila režirati i producirati novi nastavak i za isti napisati scenarij’, izjavio je Emmerich.

Novo poglavlje u svijetu ‘Matrixa’ s produkcijom će, prema riječima holivudskih insajdera, započeti na vrhuncu 2020. godine.

Filmska kompanija Warner Bros. posljednjih nekoliko godina pokušavala je pronaći način da se vrati u svijet ‘Matrixa’, no zadržavanje nad proizvodnim pravima usporilo je cjelokupan projekt.

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, studio je vidio priliku da pojača razvoj ideje o četvrtom nastavku filmske trilogije s Keanu Reevesom koji je ovoga ljeta dominirao kino blagajnama s filmskim projektima poput trećeg nastavka filma ‘John Wick’ i četvrtog nastavka animiranog hita ‘Toy Story’.

Pojedinosti o radnji novoga nastavka još uvijek su nepoznanica kao i hoće li glumac Laurence Fishburne reprizirati ulogu Morpheusa, piše tportal./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije