Festival „Ja BiH…5 dana Zagreba u Sarajevu 2019.“

Već desetu godinu za redom Udruga za promicanje kulture i umjetnosti JA BIH… iz Zagreba- u suorganizaciji s Hrvatskim kulturnim društvom Napredak- Središnja Uprava Sarajevo, te  Napretkovim Kulturnim Centrom iz Zagreba, a uz potporu i podršku Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića, te Kantona Sarajevo – organizira festival „Ja BiH…5 dana Zagreba u Sarajevu 2019.“

Ponovno se radujemo da ćemo biti pet dana povezani prijateljskim umjetničkim vezama i što ćemo zajedno uživati u novim programima koje nam donose umjetnici iz Republike Hrvatske.

Festival će se održati od 10. do 14. lipnja 2019. godine na nekoliko različitih lokacija u Sarajevu, a donosi izložbu staklenih skulptura Ivice Propadala u Galeriji ALU u Sarajevu, novije igrane filmove u Kinu Meeting Point, filmsku projekciju osobama s oštećenjem sluha i vida, kazališnu predstavu za mlade i književno- poetsko večer u Centru za kulturu i mlade Jelićeva ulicu,  koncerte,  i gastro event s gostima u Muzičkom paviljonu AT Mejdana.

Nadamo se da ćemo i ove godine pogoditi za svačiji ukus po nešto sa našim programima i da će se ovakav vid druženja i prijateljstva dva grada nastaviti, uz sudjelovanje naših cijenjenih prijatelja umjetnika.

Radujemo se vašim dolascima, stoji u priopćenju.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Obitelj Martić proizvodi vrhunsko maslinovo ulje

U Hercegovini se zahvaljujući sub-mediteranskoj klimi posljednjih godina uzgajaju masline i proizvodi maslinovo ulje. Nije riječ o velikim količinama, ali ono što se proizvede...