Sve vijesti

HASIČEVIĆ KOD BRADARE

Federalni ministar trgovine upoznao predsjednicu FBiH sa zakonima iz svog resora koje bi Parlament FBiH trebao usvojiti

Ministar trgovine u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Amir Hasičević razgovarao je danas s predsjednicom Federacije BiH Lidijom Bradarom, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Ovo je prvi službeni sastanak predsjednice i ministra čiji je resor sa sjedištem službeno u Mostaru, priopćeno je iz Bradarinog ureda.

Na sastanku je razgovarano o zakonima koji su trenutno u proceduri, a pred Parlamentom bi trebali biti do kraja godine, poput zakona o unutarnjoj trgovini i izmjenama zakona o kontroli cijena.

U Ministarstvu je u tijeku i izrada zakona o zaštiti potrošača, kao i zakona o elektronskoj trgovini te veoma bitne strategije o razvoju trgovine, koji će također biti u proceduri početkom godine.

Razgovarano je i o kadrovskim problemima, smještajnim ograničenjima koje Ministarstvo ima, kao i o nužnosti komunikacije s gospodarstvenicima, proizvođačima, izvoznicima, čiji problemi su veliki u svakom sektoru.

Ministar je predsjednicu Federacije BiH informirao o rezultatima nedavne akcije Vlade FBiH u vezi s ograničenjem cijena i nužnošću daljnje analize i djelovanja, aktivnostima koje Ministarstvo provodi kad je riječ o kontroli kvalitete proizvoda te brojnim drugim temama./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

16. KOLO PREMIJER LIGE BIH

Bez golova u susretu GOŠK-a i Širokog

Nedjeljni program nogometne Premijer lige BiH zaključili su GOŠK i Široki Brijeg koji su u Gabeli odigrali utakmicu bez pogodaka. Ranije u nedjelju Posušje je...