Hrvatski Medijski Servis

FALATAR ZA HRT: Komšić je pobijedio na ratnohuškačkoj retorici. Uništio je odnose Bošnjaka i Hrvata. Šokiran sam brojem glasova koje je dobio

Screenshot HRT

Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH na Općim izborima koji su 7.listopada održani u Bosni i Hercegovini sinoć je gostovao na Hrvatskoj radio-televiziji u emisiji “1 na 1” urednika Romana Boljkovića.

Falatar je, između ostalog, odgovarao na pitanja o tome kako vidi budućnost Bosne i Hercegovine sa nacionalnim strankama na vlasti, rezultatima Naše stranke na prethodnim izborima, a kako je prokomentirao izbor Željka Komšića pogledajte u videu:

/HMS/

About the Author
  1. AnonimnoReply

    Falatar je utopist koji ne prihvata realnost, govori u ime nepostojećih građana tzv bosanaca i hercegovaca koji su moderna verzija jugoslovena i po ustavu BiH nisu konstitutivni narod, na popisu 2013 kao bosanac i hercegovac izjasnilo se nesto vise od 30ak tisuća stanovnika BiH

  2. AnonimnoReply

    respect za osobne dosege gospodina Falatara ali njegov politički program identičan stavovima gospodina Marka Tomaša, u cjelini čista utopija koja odbija da prihvati realnost na terenu. Koliko god Hrvati učinili političkih kompromisa i odustajanja od svojih ustavnih prava u cilju makijavelijskog mira, većinskom nacionalizmu u BiH to nije dovoljno.

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte