EUROPSKA KOMISIJA: Budućnost BiH je u Europskoj uniji

Europska komisija ponovo se oglasila o Bosni i Hercegovini, nekoliko dana nakon što je preporučila otvaranje pregovora o pristupanju BiH Europskoj uniji.

Europska komisija je u svom izvješću o napretku Bosne i Hercegovini na putu ka Europskoj uniji navela da je država napravila “opipljiv napredak”, a novom objavom su potvrdili sve već prije naglašeno.

– Ovog tjedna smo preporučili Europskom vijeću otvoriti pregovore s Bosnom i Hercegovinom o pristupanju EU. Bosna i Hercegovina je poduzela impresivne korake naprijed, a pozitivna dinamika na reformskom putu treba se nastaviti. Njihova je budućnost u našoj Uniji – poručeno je iz Europske komisije.

Podsjetimo, ranije je predsjednica komisije Ursula Von der Leyen rekla da je Bosna i Hercegovina sada u potpunosti usklađena sa vanjskom i sigurnosnom politikom EU, što je ključno u ovim vremenima geopolitičkih previranja./HMS/

2 COMMENTS

  1. Smiješna je ova Ursulica.Europa postade obicna pazar teritorija. Od silne kulture kroz stoljeća za kojih 10 godina bliskoistocna eksplozivna mjesavina.Nece biti udobno ziviti u njoj.Katastrofa !

  2. EU ZNA ,REPUBLIKA HR OREPIZBATI NAOREDAK NEKE DRZAVE!! MISLIM BEZ IZMJENA IZBORNOG ZAKONA VRLO TESKO CE TE NAORIJED!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img