Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Erdogan bacio Trumpovo pismo o Siriji u smeće

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan bacio je pismo američkog predsjednika Donalda Trumpa u smeće, prenio je BBC izjavu neimenovanog izvora iz turskog predsjedništva.

U pismu od 9. listopada, poslanog nakon što su američke trupe povučene iz Sirije, Trump je Erdoganu poručio da ne bude “budala”, piše N1.

Turski izvori su BBC-ju rekli da je Erdogan u potpunosti odbacio Trumpovo pismo.

Dan nakon što je primio Trumpovo pismo, Erdogan je pokrenuo ofenzivu na Siriju.

“Razradimo dobar sporazum. Ne želite da budete odgovorni za pokolj tisuća ljudi, ne želite biti odgovorni za uništenje turske ekonomije, što ću ja učiniti, ako to bude potrebno”, naveo je Trump u pismu.

Povijest će biti dobra prema vama ako ovo učinite ispravno i ljudski, poručio je Trump turskom predsjedniku.

Erdogan je, kako kažu izvori BBC, “primio pismo, u potpunosti odbacio prijedlog, i bacio ga u kantu”./HMS/

About the Author
  1. AntoReply

    Na drsko,licemjerno ,provokativno pismo Trumpa trebao je Erdogan odgovoriti npr:Gospodine Trump nadam se da zelite prestati sa licemjernom,bahatom i pljackaskom politikom koju sprovodi vasa zemlja a izazvali ste krvopprolica i bratoubilacke ratove u Libiji,Iraku,Siriji…
    Nadam se da ce vam Bog prosvjetlit pamet i da cete vodit postenu i dobronamjernu politiku kako za Americke tako i za sve narode.Dao Bog da bude tako.

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte