VELIKA POTRAGA

Dvostruki ubojica viđen kod benzinske crpke u Busovači, jedan detalj upadljiv

Nakon što je jutros u mjestu Grablje kod Busovače pronađen kombi kojim je Caner (Fuat) Taylan, državljanin Republike Turske, s prebivalištem u Zenici, pobjegao nakon što je jučer ubio dvojicu zeničkih trgovaca devizama, policija Srednjobosanske županije je na nogama i stežu obruč odbjeglom ubojici.

Kako saznaje Avaz, Turčin je, navodno, viđen na obližnjoj benzinskoj crpki na sebi je imao crvenu kapu.

Sve raspoložive policijske snage MUP-a SBŽ-a, kao i Specijalna jedinica, pretražuju širi lokalitet ovog područja. Avaz javlja i da je nekoliko osoba potvrdilo da je odbjegli Turčin viđen na ovoj lokaciji, kao i to da je na sebi imao crvenu kapu.

Podsjetimo, osumnjičeni Turčin najprije je ubio Ramiza Odobašića, čije je tijelo pronađeno u grmlju, a potom i Arslana Mujića, Zeničane koji su bili trgovci devizama.

Caner (Fuat) Taylan nazvao je Arslanovog brata, koji je također trgovac devizama, da mu zamijeni 55.000 eura. Međutim, on je poslao Arslana, koji je nazvao i Ramiza Odobašića jer nije sam imao toliki iznos novca. Kada su tamo došli, uslijedio je horor.

Posebno je šokantno da su ubijeni poznavali osumnjičenog ubojicu iz Turske, s obzirom na to da je imao fast-food na ulazu u tržnicu. Ranije je, također, mijenjao novac kod uličnih trgovaca devizama, međutim, nitko nije mogao ni naslutiti da bi mogao isplanirati nešto ovakvo i počiniti dvostruko ubojstvo.

Inače, ovo nije prvi put da su zenički trgovci devizama napadnuti. Naime, ubijeni Odobašić prije nekoliko godina napadnut je dok je išao kući. Napadnut je u Travničkoj ulici, na stepenicama kod škole. Tada je, također, pretučen i oteta mu je određena količina novca./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NJEMAČKA

CDU na videokonvenciji bira nasljednika Angele Merkel

Konzervativci njemačke kancelarke Angele Merkel u petak su započeli virtualnu stranačku konvenciju, dan uoči ključnog glasanja koji će biti prvi korak prema izboru njezinog...