CRKVA ROĐENJA BOGORODICE DJEVICE MARIJE

Dvojica muškaraca uhićena zbog oštećivanja Župnog ureda u Kotor Varoši

Dvojica muškaraca uhićena su u ponedjeljak zbog sumnje da su oštetili objekt Župnog ureda u Kotor Varoši, potvrđeno je u banjalučkoj policiji.

Policiji je danas prijavljeno da su nepoznate osobe oštetile kutiju za prijem pošte i prekidač za električno zvono na objektu Župnog ureda, kao i jedan metalni stub koji regulira parkiranje vozila, a koji se nalazi u dvorištu objekta Rimokatoličke crkve Rođenja Bogorodice Djevice Marije.

Operativnim radom na terenu policija je ubrzo došla do informacija da iza ovog kaznenog djela stoje D.A. i V.Z. Obojica su uhićeni. O svemu je obaviješten dežurni tužitelj, prenosi Klix.ba.

Policijska uprava Banja Luka, osuđuje svaki vid nasilja i napada na vjerske objekte, te apelira na građane da se suzdrže od ovakvog i sličnog ponašanja, navela je glasnogovornica PU Banja Luka Danijela Mučibabić./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠVICARSKA

Rastrojeni 20-godišnji Hrvat nožem ubio majku

Dvadesetogodišnji Hrvat jučer je u Luzernu u Švicarskoj ubio 59-godišnju majku kuhinjskih nožem, javljaju švicarski mediji."Ne znam što mu se dogodilo", kazao je njegov...