Dva samoubojstva na području Banja Luke “identična po načinu izvršenja”

Na području Policijske uprave Banja Luka prijavljena su dva samoubojstva, identična po načinu izvršenja, saznaje Srpskainfo.

Prvo samoubojstvo prijavljeno je na području Prnjavora. Nakon poziva dežurnih liječnika iz Službe hitne pomoći, policija je na njivi pronašla beživotno tijelo Svete G. (43). Pored tijela bila je automatska puška. Očevidom je utvrđeno da je nesretni čovjek ispalio sebi hitac u grudi.

Drugo samoubojstvo prijavljeno je u okolini Banja Luke, a po načinu izvršenja bilo je mnogo brutalnije od prethodnog. Naime, tijekom očevida utvrđeno je da je Dario M. (41) u dvorištu obiteljske kuće ispalio sebi rafal u grudi.

Marija Markanović glasnogovornica Policijske uprave Banjaluka izjavila je da u oba prijavljena slučaja nema tragova kaznenog djela, te da je o svemu obaviješteno Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PARLAMENT FBiH

Odbijen poziv NSRS-a o određivanju “granične linije”, prijedlog hrvatskih zastupnika bošnjački nisu prihvatili

Završena je sjednica Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine na kojoj su usvojeni zaključci, kojima je utvrđeno da ovaj dom ne prihvata poziv...