Hrvatski Medijski Servis

Dva čapljinska rukometna kluba spojena u jedan

Predsjednici dvaju klubova – HRK ”Čapljina” i RA ”Akademija” Čapljina, napokon su udružili snage i dogovorili spajanje dvaju čapljinskih rukometnih klubova u jedan.

Predsjednik HRK ”Čapljina” Dragan Suton i predsjednik RA ”Čapljina” Darijan Bošković na zajedničkom sastanku s čapljinskim gradonačelnikom Smiljanom Vidićem donijeli su odluku o spajanju klubova.

”Prioritet kluba je razvoj mladih igrača. Dragan Suton svojim znanjem i iskustvom će sigurno dati doprinos u ostvarenju naših ciljeva”, istaknuli su iz Rukometne akademije Čapljina.

”U nadolazeće razdoblju očekuje nas puno posla s obzirom da seniorska liga počinje za dva tjedna, dok mlađe kategorije svoje natjecanje počinju početkom listopada”, napominju iz ovoga kluba.

U sustavu natjecanja novi čapljinski klub imat će četiri muške ekipe i dvije ekipe djevojčica, što je preko sto dječaka i djevojčica u ligaškom natjecanju./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte