Hrvatski Medijski Servis

Đukanović negirao sudjelovanje u ubojstvu Slaviše Krunića

Tužitelj Posebnog odjeljenja Tužiteljstva Republike Srpske (RS) ispitao je danas Benedia Đukanovića, koji je negirao sudjelovanje u ubojstvu banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, potvrdila je Feni glasnogovornica Republičkog javnog tužiteljstva Dragica Tojagić.

Ona je precizirala da je Đukanović, po završetku ispitivanja, uz jake mjere osiguranja, vraćen u pritvorsku jedincu banjalučkog zatvora, gdje se nalazi nakon što se 12.srpnja predao sarajevskoj policiji, a potom su ga preuzeli pripadnici MUPRS-a.

”Nastavlja se istraga na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela”, rekla je Tojagić.

Prije nekoliko dana Đukanović se izjasnio o mjeri pritvora, koji mu je ranije određen, a odbrana najavila žalbu. Benedi Đukanović je osumnjičen za ubojstvo banjalučkog gospodarstvenika Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića.

U pucnjavi 22. travnja u Glamočanima kod Laktaša ubijen je i jedan od napadača na Krunića, Željko Kovačević.

Trećem sudioniku u napadu Emiliju Baldu ranije je određen pritvor, a tijeko istrage uhićen je i Rodoljub Gajić, radnik Krunićeve zaštitarske tvrtke „Sektor Security“, zbog sumnje da je umiješan u ubojstvo svoga šefa./F/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte