DUBROVNIK: Širokobriježanin i Trebinjac u pritvoru zbog bludničenja

Zbog počinjenog kaznenog djela bludnih radnji, sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku dvojici je privedenih osumnjičenika odredio istražni zatvor u trajanju do 30 dana.

Naime, prema riječima glasnogovornika Županijskog suda u Dubrovniku, suca Pere Miloglava, jednomjesečni je pritvor određen za Ž.J. (23) iz Trebinja i M.Z. (26) iz Širokog Brijega, navodi Dubrovački vjesnik.

Prema podnešenoj kaznenoj prijavi oni se terete da su oko 4:35 sati u ranim jutarnjim satima u utorak 2. listopada, odnosno po izlasku iz night bara CC Revelin, počinili bludne radnje nad štetu državljanke Kolumbije koja je također bila posjetitelj Culture Cluba Revelin u istoimenoj dubrovačkoj tvrđavi.

Kako je riječ o državljanima susjedne Bosne i Hercegovine, istražni zatvor im je određen zbog opasnosti od bijega. Oštećena Kolumbijka još je u Dubrovniku te će, kako se doznaje, biti ispitana tijekom slijedećeg tjedna./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

KRIZA U BIH

Dodik pozvao Izetbegovića na razgovor o Ustavnom sudu BiH

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik pozvao je danas lidera Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića na razgovor o Ustavnom sudu BiH, te...