Dubrovnik postaje kulisom još jednog hollywoodskog blockbustera

Na društvenim mrežama je gradonačelnik Dubrovnika, Mato Franković, potvrdio ono o čemu se spekulira tjednima. Holivudska zvijezda dolazi u Dubrovnik.

Dobro došao Nicolas Cage! Od sutra u Dubrovniku počinje snimanje još jednog filma u ovoj godini. S ovakvom promocijom Dubrovnika u posljednjih 6 mjeseci na USA tržištu rijetko se tko može mjeriti.

ABC news u udarnom terminu live tri dana iz Dubrovnika. Film “The Islander” s glumicom Caroline Goodall. Film s Nicolas Cageom “The Unbearable Weight of Massive Talent” te film na kojem radi dvostruki Oskarovac Janusz Kaminski, direktor fotografije i redatelj koji je radio sve Spielbergove filmove, napisao je Franković, piše Jabuka.tv.

Podsjetimo, prije nekoliko dana se saznalo da Dubrovnik postaje kulisom još jednog hollywoodskog blockbustera. Ondje će se snimati najnoviji filmski naslov kuće Lions Gate u kojem glavnu ulogu tumači Nicolas Cage. Radnja uratka imena “The unbearable weight of massive talent”, a čiji režiser je Tom Gormican, odvija se oko Cage koji će na velikom platnu utjelovloviti samog sebe.

Uz Cagea će nastupiti Pedro Pascal, čileanski glumac najpoznatiji po ulozi Oberyna Martella u četvrtoj sezoni HBO-ovog serijala “Igra prijestolja”, te Javiera Peñe u “Narcosu” te komičarka Tiffany Haddish.

Upravo, Pascal viđen je kako u petak ispija jutarnju kavu na balkonu hotela Excelsior. Kao datum premijere filma naveden je 19. ožujak 2021./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije