DUBROVNIK: Otac i sin brutalno prebili čovjeka koji im je ukrao novac

Do brutalne tučnjave došlo je u nedjelju oko 19 sati u Gružu ispred gornjeg ulaza u Robnu kuću Srđ.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, povod tučnjavi je krađa torbice s gotovo 19 tisuća kuna na Gornjem Brgatu. Naime, kako je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska jučer izvijestila, utvrđeno je kako je na Gornjem Brgatu 33-godišnjak provalio u metalni kontejner privatnog poduzeća, odakle je ukrao torbicu s novcem, te je osumnjičen za djelo teške krađe.

S maloljetnim sinom prebio čovjeka koji mu je ukrao novac

No 42-godišnji vlasnik poduzeća odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke.

Zajedno sa svojim maloljetnim 16-godišnjim sinom dočekao je 33-godišnjeg muškarca ispred Robne kuće Srđ te ga brutalno premlatio. Kako iz neslužbenih izvora doznaje Dubrovački dnevnik, poduzetnik je preko nadzorne kamere doznao o kome se radi.

Uglavnom, 33-godišnjak je izudaran po licu, zatvorena su mu oba oka, a prošao bi još gore da nisu reagirali građani koji su pozvali policiju. Naime, kako je ispričao jedan od svjedoka ovog događaja, 33-godišnjak je završio s konopom oko vrata te je postojala namjera da ga se uvuče u kombi. Ipak, tada su reagirali građani koji su pozvali policiju te je na taj način 33-godišnjak čak i dobro prošao.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su ovaj događaj.

“Policijski službenici dobili su 13. listopada  dojavu o sukobu tri osobe u Ulici Andrije Hebranga, iznad RK Srđ. Radi se o 42-godišnjaku i 16-godišnjaku s jedne i 33-godišnjaku s druge strane. Pritom je 33-godišnjak zadobio ozljede koje su okarakterizirane kao lakše”, naveli su iz Policijske uprave.

Nisu komentirali vezu između ovog događaja i krađe na Brgatu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije