Hrvatski Medijski Servis

DRUGI BOŠNJAČKI ČLAN PREDSJEDNIŠTVA Komšić pozvao Macrona da posjeti BiH

Foto: Predsjedništvo BiH

Drugi bošnjački član i predsjedatelj Predsjedništva BiH Željko Komšić primio je danas Guillaumea Roussona, veleposlanika Francuske u BiH.

Iz ureda otimača hrvatske pozicije u Predsjedništvu BiH priopćeno je da je Komšić upoznao je veleposlanika Roussona s točnim podacima kojima raspolažu BiH i partnerske zemlje o broju osoba koje su se nalazile, ili se još nalaze na stranim ratištima te s brojem poginulih, procesuiranih, kao i točnim brojem žena i djece.

Drugi bošnjački član Predsjedništva BiH istaknuo je da Bosna i Hercegovina uspješno sudjeluje u borbi protiv terorizma i ekstremizma, čemu mogu svjedočiti i ocjene partnerskih zemalja.

“Naš Bošnjak” i “Zlatni ljiljan” uputio je poziv predsjedniku Francuske Emmanuelu Macronu da posjeti BiH, a koji mu je nedavno uputio prvi bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, te da se osobno uvjeri kakvo je stanje, između ostalog, i u ovoj oblasti u BiH./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte