‘Dream team Babe’ uskoro na Supertalentu

Članice ženske pjevačke skupine „Dream team Babe“ iz Ljubuškog nastupit će u ovogodišnjoj sezoni zabavne emisije Nove TV – „Supertalent“. Za naše čitatelje otkrile su nekoliko detalja o pjesmi koju će predstaviti te o ostalim nastupima koji ih uskoro očekuju.

„Nije bilo puno razmišljanja o prijavi na „Supertalent“. Odlučile smo pokušati i želja nam se ostvarila. Nadamo se kako žiri neće biti previše „oštar“ i da ćemo doprijeti do srca gledatelja“, kazala je Nada Lauc za Dnevni list, jedna od članica vesele pjevačke skupine. Uz Nadu, naime, „Dream team Babe“ čine: Blagica Skoko, Ana Škorput, Franka Šunjić i Kata Mihaljević.

Pokloni za žiri

Pjesmu s kojom će nastupiti napisala je upravo naša sugovornica.

„Ne možemo kroz nastup ne spomenuti naš Ljubuški i Hercegovinu. Pjesma, osim toga, govori i o nama, našoj turneji, žiriju… Neće biti zanimljivo ako otkrijem sve detalje, stoga je najbolje da budete u nedjelju uz male ekrane i pogledate emisiju na Novoj TV u 20.10 sati“, istaknula je Nada. Kroz razgovor je „isplivao“ još pokoji detalj pa je Nada otkrila kako će se u emisiji pojaviti u staroj nošnji, a za članove žirija pripremljeni su prigodni  pokloni.

Nastup u Trilju

Odmah nakon sudjelovanja u Supertalentu, „Dream team Babe“ očekuje još jedan nastup, i to u Trilju na snimanju emisije „Lijepom  našom“, u srijedu, 9. listopada, a na HRT-u će biti emitirana u dva dijela.

„Bit će to još jedna prilika za ugodno druženje kroz pjesmu. Veselimo se susretu s Triljanima“, poručila je Nada.

Ljubuškoj petorci želimo puno uspjeha u predstojećim nastupima te da i dalje ostanu  vjerne čuvarice tradicijske glazbe, pjesme i običaja, koji su obilježili živote naših predaka./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije