MOSTAR Policija deblokirala deponiju Uborak

”Policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko neretvanske županije poduzeli su sve mjere i radnje u svojoj nadležnosti i deblokirali ulaz na deponiju Uborak”, potvrdio je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Prosvjednici poručuju kako ne namjeravaju odustati te da ne žele ”dozvoliti ovakvu anarhiju i samovolju ministra MUP-a HNŽ Slađan Bevande i niti bilo koga”.

”Mi ostajemo ovdje. Čim se oni raziđu mi ćemo opet blokirati i tako u nedogled. Tako ćemo raditi sve dok se ne zatvori deponija Uborak”, kazao je za Bljesak.info Omer Hujdur jedan od predstavnika inicijative ”Jer nas se tiče”.

Podsjetimo, specijalne snage policije uklonile su s puta ispred mostarske Deponije prosvjednike koji nekoliko dana blokiraju odvoz smeća jer je deponiji istekla uporabna dozvola.

Kamioni sa smećem stigli su pred deponiju, a policajci su napravili kordon između kamiona i prosvjednika da mogu neometano proći./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

U GOVORU CITIRAO GOEBELLSA

Smijenjen brazilski ministar kulture

Brazilski ministar kulture smijenjen je nakon što je citirao dijelove govora nacističkog šefa propagande Josepha Goebbelsa, objavio je BBC.Ministar kulture Roberto Alvim povodom dodjele...