MOSTAR Policija deblokirala deponiju Uborak

”Policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko neretvanske županije poduzeli su sve mjere i radnje u svojoj nadležnosti i deblokirali ulaz na deponiju Uborak”, potvrdio je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Prosvjednici poručuju kako ne namjeravaju odustati te da ne žele ”dozvoliti ovakvu anarhiju i samovolju ministra MUP-a HNŽ Slađan Bevande i niti bilo koga”.

”Mi ostajemo ovdje. Čim se oni raziđu mi ćemo opet blokirati i tako u nedogled. Tako ćemo raditi sve dok se ne zatvori deponija Uborak”, kazao je za Bljesak.info Omer Hujdur jedan od predstavnika inicijative ”Jer nas se tiče”.

Podsjetimo, specijalne snage policije uklonile su s puta ispred mostarske Deponije prosvjednike koji nekoliko dana blokiraju odvoz smeća jer je deponiji istekla uporabna dozvola.

Kamioni sa smećem stigli su pred deponiju, a policajci su napravili kordon između kamiona i prosvjednika da mogu neometano proći./HMS/

Najnovije

BILL GATES

Slijedi nešto gore od virusa korona

Osnivač "Microsofta" Bill Gates predviđa ekološku katastrofu čije će posljedice nadići štetu od virusa korona. Prema njegovim prognozama, u nekoliko narednih desetljeća planeta će se...