ŠIROKI BRIJEG

Donosimo detaljan trodnevni program drugog izdanja Street Food Festa

Samo jedan dan nas dijeli od početka drugog izdanja Street Food Festa, a u nastavku donosimo detaljan trodnevni program.

U petak, 23. srpnja od 17 sati na parku Sajmište izlagači će otvoriti svoje kućice i početi s pripremom najukusnijih specijaliteta, piše Jabuka.tv.

U 17:45 planirano je službeno otvaranje festivala i predstavljanje izlagača koji nam ove godine dolaze iz cijele BiH i Hrvatske.

Limena glazba Humac u 18 sati započet će s glazbenim dijelom programa, a pola sata kasnije s radom započinje i Kids corner. Lola klaunice zabavljat će mališane i zajedno s njima modelirati balone.

Od 19:30 na programu je Vinyl party by DJ Tomo, a u 21:30 nastupaju Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli. 

U subotu, kućice s radom počinju također od 17 sati, a Kids corner by Lino na programu je od 17:45.

Na Lino pultu dijelit će se baloni, a pripremili smo i zid Lino za fotkanje koji će zasigurno privući veliku pozornost. Uz sve to, Lino Podravka dijelit će i svoje proizvode, a djecu će cijelo vrijeme zabavljati Lino maskote.

Hip hop party by DJ Mayer na programu je od 20 sati, a veliki koncert splitskog TBF-a počinje u 21:30 s čim i završava druga večer festivala.

U nedjelju je otvaranje kućica planirano nešto ranije, tako da će kuhari i chefovi s pripremom hrane početi već od 16 sati.

Od 17:30 na rasporedu je Kids corner, a djecu će zabavljati članice Cheerleading kluba Široki. 

U 19:30 nastupa grupa Rock trajanja, a iza toga organizatori će dodijeliti nagrade najboljim izlagačima.

Festival završava koncertom grupe Not Jane koji počinje u 21 sat.

Vidimo se sutra na Street Food Festu, poručuju organizatori./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

"ČUVAJTE SE LAŽNIH HRVATA"

Njemačka policija uhitila Srbe s lažnim hrvatskim putovnicama

Njemačka policija prije nekoliko dana je objavila priopćenje pod naslovom “Čuvajte se lažnih Hrvata”. U priopćenju navodi kako su 27. srpnja 2021. godine službenici federalne...