Hrvatski Medijski Servis

Domaljevcu 2 milijuna eura od UNDP-a

Općina Domaljevac zaključila je s Razvojnim programom Ujedinjenih naroda (UNDP) memorandum o razumijevanju, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

UNDP je operativno tijelo Ujedinjenih naroda koji surađuje sa partnerima u brojnim zemljama na promoviranju održivog razvoja. Općina Domaljevac potpisala je memorandum s UNDP-om imajući u vidu da diljeli sličnu misiju i želju za suradnjom u oblastima od zajedničkog interesa. Ovo se posebno odnosi na napore vezane za sanaciju i ublažavanje posljedica svibanjskih poplava na području općine Domaljevac, priopćila je općinska uprava Domaljevca.

Potpisivanje memoranduma sa UNDP-om je konkretizacija izravnog izbora općine Domaljevac u projekt Jačanja lokalne demokracije- LOD IV kojega financira Europska unija u iznosu od 2 milijuna eura. Opći cilj ovoga projekta je pružanje podrške odabranim općinama u uspostavljanju unaprijeđenih odnosa između lokalnih organa vlasti i civilnog društva i uspostavljanje financijskih mehanizama za unaprijeđeno pružanje usluga. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte