Hrvatski Medijski Servis

DOMALJEVAC-ŠAMAC: Predstavljeni uvjeti i mogućnosti apliciranja za grantovska sredstva

Ministar gospodarstva i prostornog uređenja Županije Posavske Dragutin Živković bio je nazočan sastanku s gospodarstvenicima i obrtnicima s područja općine Domaljevac-Šamac.

Na sastanku je prezentiran Prijedlog programa utroška granta za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga za 2019. godinu. Cilj radnog sastanka bio je upoznavanje gospodarstvenika s prijedlogom, te prikupljanje sugestija i prijedloga svih sudionika koji će pomoći u kreiranju i izradi što kvalitetnijeg Programa utroška granta za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga.

Na početku sastanka ministar Živković je upoznao sudionike o ciljevima sastanka i prezentirao prijedlog, radnu verziju Programa utroška granta za razvoj poduzetništva, obrta i zadruga za 2019. godinu, koja se sastoji od 6 vrsta programa. Predstavljeni su osnovni uvjeti i mogućnosti apliciranja za predviđena grantovska sredstva. Otvorena je i konstruktivna rasprava na kojoj su sudionici sastanka imali priliku dati svoje primjedbe na dosadašnje programe Ministarstva gospodarstva i prostornog uređenja Vlade Županije Posavske, kao i prijedloge za ovogodišnje programe./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte