LJUBUŠKI

Dom zdravlja Ljubuški dobio vrijednu donaciju zaštitne medicinske opreme

Dom zdravlja Ljubuški je prije nekoliko dana dobio još jednu vrijednu donaciju.

Tvrtka Jur Prom d.o.o. Ljubuški se već ranije, za vrijeme pandemije uzrokovane koronavirusom, dokazala kao donator medicinskih uređaja i zaštitne opreme zdravstvenim ustanovama u našem okruženju, a prije nekoliko dana im je pristigla nova pošiljka zaštitne medicinske opreme, koju su donirali našoj ustanovi.

Prema riječima, gosp. Igora Jurčića, svatko tko se bavi bilo kakvom vrstom djelatnosti, osjetio je posljedice ove krize na svoje poslovanje, ali bez obzira na to, želja vodstva ove tvrtke je bila pomoći zdravstvenim ustanovama koje se nalaze na prvoj liniji obrane od ove zaraze, odnosno njihovim djelatnicima, da svoj posao mogu nastaviti odgovorno obavljati koristeći propisanu zaštitnu opremu.

Domu zdravlja Ljubuški je uručeno 450 zaštitnih odjela, 6 000 komada rukavica, 1 400 komada pokrivala za stopala i 1000 komada pokrivala za glavu.

Donirana oprema će biti od velike pomoći našim djelatnicima, jer se u vrijeme trajanja ove krize izazvane koronavirusom, puno teže nego ranije određena zaštitna oprema može i nabaviti od dobavljača. Ukupna vrijednost donirane zaštitne opreme je oko 6.000,00 KM.

Ovom prilikom se još jednom želimo iskreno i srdačno zahvaliti Upravi tvrtke Jur Prom d.o.o. iz Ljubuškog na ovoj humanoj gesti pomoći Domu zdravlja Ljubuški te im poželjeti puno uspjeha u daljnjem radu./Vrisak/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Preminula poznata srpska spisateljica Isidora Bjelica

Poznata srpska spisateljica Isidora Bjelica preminula je danas, piše Blic.rs. Bjelica je preminula u 53. godini života u stanu njenih roditelja na Novom Beogradu. Rođena je...