Dolaze YouTube Music i YouTube Premium

YouTube Music bit će novi i to besplatni servis za streaming glazbe koji će zato imati reklame. Glazbu će se moći streamati preko desktop i mobilne aplikacije. Taj servis (koji je najavljen već za dva dana) bit će, svakako, konkurent servisima kao što su Spotify i Deezer i radit će na sličnom principu, pišu Vijesti.ba.

Dobivaće se lista preporučenih izvođača i pjesama temeljenih na preferencijama u glazbi koja se sluša. Pretraživanja neće biti samo klasična preko naziva pjesme ili imena izvođača, nego čak i preko teksta. Razveselit će to mnoge koji traže pjesmu kojoj ne znaju točan naziv.

Ako nema alergije na reklame i banere, u navedenom servisu će biti moguće uživati besplatno. Baš kao kod Apple Music i Spotifya. Ako to ipak nije slučaj, postojat će i YouTube Music Premium koji će koštati 9.99 dolara mjesečno, a nudit će nekoliko dodatnih mogućnosti.

Neće imati reklama, ali će biti moguće i slušati glazbu u pozadini te skidati istu na svoj uređaj. To znači mogućnost ugašene aplikacije na mobilnom telefonu uz slušanje te skidanje glazbe za offline slušanje.

Sve je to u stvari samo – Google Music. Oni koji trenutno plaćaju Google Play Music dobiće besplatno YouTube Music Premium i njima se ništa neće promijeniti. Neće izgubiti playliste niti povijest./HMS/

Najnovije

VIDEO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA

Azerbajdžanski vojnici skrnave armensku grobnicu

Sve je više na Internetu potvrđenih slučajeva azerbejdžanskih vojnika koji su skrnavili armenske grobove u Gorskom Karabahu. Kako navodi medij Novosti Armenija, jedan od takvih...