NAJBOLJI TENISAČ SVIJETA

Đoković donirao milijun eura Srbiji za borbu protiv koronavirusa

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković donirao je milijuna eura Srbiji kao pomoć za borbu protiv koronavirusa.

“Naša je donacija namijenjena za kupnju respiratorakoji su neophodni u spašavanju života te za kupnju druge potrebne medicinske opreme”, izjavio je Đoković na video konferenciji organiziranoj iz Beograda.

“Ovo je vrlo nepredvidiva i ozbiljna situacija, iz dana u dan sve se mijenja. Nažalost, raste broj oboljelih i zato smo Jelena, ja, moja obitelj i cijeli moj tim odlučili da sakupimo što više informacija kako bismo utvrdili za što je najbolje dati znanje, vrijeme i novac kako bi ta pomoć mogla utjecati na zdravlje ljudi u Srbiji”, rekao je Đoković.

Đoković, koji inače živi u Monacu, trentačno je s obitelji u Marbelli u Španjolskoj gdje je u izolaciji koju su naredile vlasti. Njegov boravak u Španjolskoj je “potpuno slučajan”, kazali su njegovi glasnogovornici koji su organizirali video konferenciju.

Srpski tenisač je navijačima poručio da se trudi sačuvati “pozitivan duh” u trenutku kada je svijet suočen s pandemijom koronavirusa te da je sretan što je sa svojom obitelji.

“Uskoro ću preko društvenih mreža objavljivati vježbe koje izvodim u našem stanu”, najavio je 32-godišnji Đoković.

“Ne sjećam se da sam, otkako sam postao otac, proveo toliko vremena s obitelji”, dodao je.

U Srbiji je gotovo 460 osoba zaraženo virusom Covid-19, a sedam ih je preminulo./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Obavijest poljoprivrednicima u HB županiji: Uništavajte ovaj korov

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije obavještava poljoprivrednike da ambrozija (Ambrosia artemisifolia L.) predstavlja opasan jednogodišnji korov koji brzo raste, obično do 150...