Dojava o mogućem atentatu na Erdogana tijekom posjete Balkanu

Obavještajne agencije zaprimile su dojavu da bi na predsjednika Republike Turske Recepa Tayyipa Erdogana, koji sutra treba doputovati u posjetu Bosni i Hercegovini, mogao biti izvršen atentat.

Prema dostupnim informacijama, u dojavi se navodi da bi na Erdogana tijekom posjete balkanskim zemljama mogao biti izvršen atentat, prenosi N1.

Turskim obavještajnim agencijama dojavljeno je da osobe turskog porijekla, tijekom Erdoganove posjete Balkanu u narednom periodu, pripremaju atentat na turskog predsjednika.

Na osnovu dojava iz različitih izvora sigurnosne snage pokrenule su istragu. Trenutno su u tijeku detaljne obavještajne aktivnosti, a nema konkretnih informacija o danu, lokaciji kao ni o načinu izvođenja mogućeg atentata.

Dojava je došla od grupe turskih državljana koji žive u glavnom gradu Makedonije, Skoplju.

Zamjenik premijera Turske i glasnogovornik vlade te zemlje Bekir Bozdag je nakon što se pojavila informacija o mogućem atentatu izjavio kako Erdogan nije netko tko se plaši prijetnji smrću./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PARLAMENTARNI IZBORI U HRVATSKOJ

HDZ-u pobjeda u devet izbornih jedinica, Restartu u dvije

HDZ je na parlamentarnim izborima održanima u nedjelju osvojio najviše mandata u osam izbornih jedinica u Hrvatskoj te u inozemstvu, dok je Restart koalicija...