ČOVIĆ S BENKOVIĆEM U ORAŠJU

Dogovoreno kad počinju ovogodišnji Dani hrvatskog filma „Ivo Gregurević“

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović razgovarao je danas u Orašju s Iljom Benkovićem, predsjednikom Organizacijskog odbora Dana hrvatskog filma „Ivo Gregurević“ u Orašju, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Na sastanku je govoreno o nastavku velikog projekta organizacije Dana hrvatskog filma, “Ivo Gregurević“. Benković je prezentirao plan budućih organizacijskih aktivnosti predviđenih za ovogodišnje „Dane hrvatskog filma Ivo Gregurević“.

Dogovoreno je da će se ovogodišnji Dani hrvatskog filma „Ivo Gregurević“ u Orašju svečano otvoriti 26. kolovoza, a idući sastanak Organizacijskog odbora Dana hrvatskog filma održat će se u travnju, s konkretnim hodogramom organizacijskih aktivnosti.

Čović je i ovom prilikom istaknuo je svu potrebnu pomoć razvoju manifestacije i kulturnog projekta Dana hrvatskog filma „Ivo Gregurević“./HMS/

Najnovije

STUTTGART

Pretres u Mercedesu zbog sumnje na korupciju

Uredi u zgradi kompanije Mercedes-Benz u Sindelfingenu, pored Stuttgarta, pretreseni su u sklopu istrage protiv dvojice menadžera tvrtke koji su se našli na udaru...