PAVAROTTI

Dođite na besplatan koncert: Music Build Bridges u Mostaru

Orkestar Gimnazije “Jovan Dučić” iz Trebinja i dio gradskog orkestra iz Stoca održat će zajednički koncert u Muzičkom centru Pavarotti, u srijedu, 4. ožujka ove godine, prenosi Bljesak.info.

Serija koncerata ovih dvaju orkestara održava se pod pokroviteljstvom Američkog veleposlanstva u BiH, a sam projekat nosi naziv ”Music Build Bridges”. Do sada su realizirana dva koncerta, u Stocu i Bileći, a u planu je da, do kraja ovog mjeseca, pored Mostara, budu održani i koncerti u Sarajevu i Trebinju.

Orkestar čine dvije flaute, klarinet, dva saxofona, dvije trube, dva trombona, horna, tuba, klavir, orgulje, gitare, bas gitara, bubnjevi i sekcija od devet gudača. Vokalno instrumentalne numere izvodi pet vokala.

Na repertoaru su numere: Skyfall od Adele, Can’t take my eyes off you, Franka Sinatre, čuvena beatlesica Yesterday, te domaće popularne skladbe poput Pjesmo moja, Sanjao sam noćas da te nemam, Selma, Lutka, Činim pravu stvar i mnoge druge. Program će početi u 19 sati, a ulaz je besplatan./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NEREDI U SRBIJI

U Beogradu ne prestaju sukobi policije i prosvjednika, okršaji i u Novom Sadu i Nišu

Drugu večer zaredom u Beogradu su se sukobili prosvjednici i policija. Prosvjedi su počeli nakon najave o uvođenju policijskog sata, a dosad ima nekoliko...