Dodik: RS odgovorna za sigurnost na svom teritoriju

Povodom izjave ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića o mogućem novom terorističkom napadu u BiH, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao da je Srpska odgovorna za sigurnost na svojoj teritoriji.

Bez obzira na teroristički napad koji se dogodio u Zvroniku Dodik kaže da je Republika Srpska sigurna sredina, a Policija Srpske jedna je od najosposobljenijih sigurnosnih agencija u regiji.

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić izjavio je da su sigurnosne službe u BiH dobile dojavu o novim prijetnjama terorističkim napadom u BiH.

“Dobili smo određenu informaciju od jedne partnerske službe iz regije da postoje indicije i obavještajni podatak o mogućnosti novog terorističkog napada u BiH”, istakao je Mektić sinoć za ATV.

MUP Srpske nije dobio informaciju o novoj prijetnji

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske nije službeno dobilo informaciju o novim prijetnjama terorističkim napadom u BiH, saznaje Srna.

Policajac Dragan Đurić ubijen je u ponedjeljak, 27. travnja, uvečer u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, koji je izvršio Nerdin Ibrić /24/ iz sela Sapna kod Zvornika.

Tom prilikom ranjeni su policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović.

Ibrić, koji je tijekom napada uzvikivao “Alahu ekber”, likvidiran je prilikom razmjene vatre s policijom./Srna/HMS/

Najnovije

MUP ŽS

U Sarajevu uhitili taksista osumnjičenog za silovanje

Policajci i kriminalistički inspektori MUP-a Županije Sarajevo uhitili su sinoć muškarca koji se sumnjiči da je 17. travnja silovao ženu koja je koristila uslugu...