DODIK POTVRDIO: Košarac i Mitrović bit će ministri u novom sazivu VM BiH

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik potvrdio je da će kandidati ove stranke za ministarske funkcije u novom sazivu Vijeća ministara biti Staša Košarac i Vojin Mitrović.

“Za ministra za vanjsku trgovinu i ekonomske odnose će biti predložen Staša Košarac, a Vojin Mitrović za ministra prometa i komunikacija”, rekao je Dodik, prenosi ATV BL.

Dodik je napomenuo da će ministarska mjesta u novom sazivu Vijeća ministara BiH biti popunjena u skladu s dogovorom koalicijskih partnera.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik očekuje da će najkasnije do 23. prosinca biti zakazana sjednica Parlamenta BiH na kojoj bi bio izabrano novo Vijeće ministara.

Sinoć smo razgovarali s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem, koji je meni i predsjedatelju vijeća ministara Zoranu Tegeltiji priopćio da će do ponedjeljka dostaviti imena kandidata za ministre – rekao je Dodik.

Ako to isto učini i bošnjačka strana, kaže Dodik, Tegeltija može u ponedjeljak, 9. prosinca zatražiti provjeru kandidata./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Starac zario sebi nož u stomak

Stariji muškarac R.K. koji živi na području općine Odžak pokušao je samoubojstvo oštrim predmetom. Potvrđeno je ovo iz policije, piše Oslobođenje.- Informaciju o...