DODIK: Neću glasovati za ANP, ne zna se ni tko ga je pisao ni što žele s njim

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da je nekome očigledno u interesu srušiti sporazum o principima za formiranje vlasti na razini BiH koji su potpisali SNSD, HDZ BiH i SDA i da u tome uspijeva.

Dodik je novinarima u Doboju rekao da je sve u vezi sa sporazumom koji su potpisali izborni pobjednici bespotrebno iskomplicirano, prenosi RTRS.

Kada je riječ o sutrašnjoj redovnoj sjednici Predsjedništva BiH, Dodik je ponovio da neće glasovati za Godišnji nacionalni plan.

– Neću glasovati za ANP, ne zna se ni tko ga je pisao ni što žele s njim. Mnogo je tamo nekih reformi, poput reforme policije i ja neću na to pristati – istaknuo je on.

Komentirajući današnji sastanak predsjedatelja Predsjedništva BiH i drugog bošnjačkog člana tog tijela Željka Komšića s američkim i britanskim veleposlanicima u BiH Ericom Nelsonom i Matthewom Fieldom, Dodik je naglasio da se “stranci ne bi trebali miješati u unutarnje stvari”, ali da se Komšić ima pravo sastajati s kim želi./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PARLAMENT FBiH

Odbijen poziv NSRS-a o određivanju “granične linije”, prijedlog hrvatskih zastupnika bošnjački nisu prihvatili

Završena je sjednica Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine na kojoj su usvojeni zaključci, kojima je utvrđeno da ovaj dom ne prihvata poziv...