Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

DODIK: Neću glasovati za ANP, ne zna se ni tko ga je pisao ni što žele s njim

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da je nekome očigledno u interesu srušiti sporazum o principima za formiranje vlasti na razini BiH koji su potpisali SNSD, HDZ BiH i SDA i da u tome uspijeva.

Dodik je novinarima u Doboju rekao da je sve u vezi sa sporazumom koji su potpisali izborni pobjednici bespotrebno iskomplicirano, prenosi RTRS.

Kada je riječ o sutrašnjoj redovnoj sjednici Predsjedništva BiH, Dodik je ponovio da neće glasovati za Godišnji nacionalni plan.

– Neću glasovati za ANP, ne zna se ni tko ga je pisao ni što žele s njim. Mnogo je tamo nekih reformi, poput reforme policije i ja neću na to pristati – istaknuo je on.

Komentirajući današnji sastanak predsjedatelja Predsjedništva BiH i drugog bošnjačkog člana tog tijela Željka Komšića s američkim i britanskim veleposlanicima u BiH Ericom Nelsonom i Matthewom Fieldom, Dodik je naglasio da se “stranci ne bi trebali miješati u unutarnje stvari”, ali da se Komšić ima pravo sastajati s kim želi./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte