ODGOVORIO NA PRIJETNJE SMRĆU

DODIK: Ne plašim se, volio bih vidjeti tu “junačinu” koja se skriva i prijeti

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Banaj Luci da se ne plaši prijetnji, te naglasio da je problem što pojedini mediji već dugo stvaraju atmosferu u kojoj se prijetnje mogu iskazati.

Dodik je, povodom sinoćnjih prijetnji na njegov račun na BN televiziji, novinarima rekao da gledatelj koji ih je izrekao tijekom emisije “Puls” nije problem, već su to više mediji.

– Ta atmosfera je producirala slobodu da se na taj način pokušava putem javnih medija ljudima prijetiti i takvim stvarima. Naravno da se ne plašim prijetnji. Volio bih vidjeti tu junačinu koja se skriva i prijeti, da ga upoznam i vidim tko je i što je – rekao je Dodik.

Dodik, kaže, jamči da se osobi koja mu je prijetila ništa neće dogoditi i da nitko ništa neće poduzeti.

– Zašto da Milorad Dodik bude ubijen kao Kennedy? Prvo nije baš ni malo da te netko usporedi sa Kendijem, ali kad netko kaže da vas trebaju ubiti, nije zgodno – naveo je Dodik.

Dodik je naglasio da mu je u svemu najviše žao njegove majke koja je sve ovo primila na dramatičan način.

Iz MUP-a RS ranije je rečeno Srni da će pripadnici MUP-a poduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa slučajem prijetnje srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, te o svemu obavijestiti nadležne organe.

U tijeku sinoćnje emisije “Puls” na BN televiziji, u kojoj je gost bio predsjednik PDP-a Branislav Borenović, uživo se telefonom uključio gledatelj koji je otvoreno pozvao na ubojstvo srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PREMIJER FBIH

NOVALIĆ: Kupili smo 150.000 testova, nitko neće biti zaboravljen, ovo je vrijeme zajedništva

Predstavnici federalnih institucija obratili su se večeras povodom širenja koronavirusa.Premijer FBiH Fadil Novalić poručio je da Vlada Federacije nastavlja jačiti zdravstveni sektor kako bi...