DODIK: Komšićeve izjave vrijeđaju inteligenciju; neka Izetbegović Sporazum nakon isteka nosi kući

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, kazao je da je i on glasovao da se skine s dnevnog reda ANP s obzirom na to da je vidio da su druga dva člana suglasna da se to uradi, i da imaju većinu. Napomenuo je da Sporazum trojice lidera vrijedi još 10 dana.

Dodik je ovo rekao nakon konzultacija članova Predsjedništva BiH, na kojima je skinut ANP s dnevnog reda redovne sjednice Predsjedništva, prenose Nezavisne novine.

Komentirajući prijedlog zaključka na konstataciju koju je dao Željko Komšić da predsjedatelj Vijeća Ministara BiH pošalje godišnji plan za NATO, a ako to on ne učini da to uradi predsjedatelj Predsjedništva BiH, Dodik je rekao da to vrijeđa inteligenciju i da su takvi prijedlozi jučer dolazili i od nekih međunarodnih dužnosnika.

Srpski član Predsjedništva BiH također je najavio mogućnost izlaska iz koalicije i ponovio da je 5. rujan rok za implementaciju principa Sporazuma koji su potpisala tri lidera Bakir Izetbegović, lider SDA, Dragan Čović, Lider HDZ-a BiH i Dodik, kao lider SNSD-a.

“Što se tiče izjave Bakira Izetbegovića da principi i dalje vrijede nakon 30. kolovoza neka ih onda on ponese svojoj kući”, kazao je Dodik./HMS/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Srednjoškolci izradili zaštitne vizire za Županijsku bolnicu u Livnu

Srednja strukovna škola "Silvije Strahimir Kranjčević" iz Livna uključila se u akciju pomoći livanjskoj Županijskoj bolnici te donirala plastificirane vizire koje su napravili učenici...