LIDER SNSD O RAZLAZU SA DNS

DODIK: Izgubljeni su milijuni zbog zluporaba, Nešić nije dao posao firmi iz FBiH, šutao novac na zabavi

Nakon što je jučer iz koalicije s SNSD-om istupio DNS, hitno je sazvan sastanak lidera vladajuće koalicije, koji se održava večeras u Banjoj Luci.

Navodno, i lider DNS-a Nenad Nešić je pozvan, ali se nije pojavio, što je većina i očekivala.

– Bilo je previše zlouporaba, izgubljeni su milijuni maraka, jer Nešić nije dao posao jednoj firmi iz Federacije BiH i zbog monopola koji su inače imali u Istočnom Sarajevu. Ovo se više nije moglo izdržati, znate da je, dok je još Marko Pavić bio na čelu stranke, Nešić šutao novac na jednoj zabavi – rekao je Milorad Dodik na početku sastanka, obrazlažući kako je došlo do razlaza sa DNS, prenosi Srpska.info.

Rekao je, također, da nije dobio ništa napismeno, ali da je poruka iz DNS jasna. Sastanak je nastavljen iz zatvorenih vrata.

Na sastanku, koji vodi lider SNSD Milorad Dodik, sudjeluju i lideri US i SPS Nenad Stevandić i Goran Selak, predsjednik NDP Dragan Čavić, potpredsjednica SNSD i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, lider Demosa i predsjednik Narodne skupštine RS Nedjeljko Čibrilović i drugi visoki dužnosnici vladajućih stranaka./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAKON OKLIJEVANJA TWITER IPAK REAGIRAO

Obrisan tvit bivšeg malezijskog premijera da muslimani imaju pravo ubijati Francuze

Twitter je nakon oklijevanja obrisao poruku bivšeg malezijskog premijera Mahathira Mohamada u kojoj je napisao da su 'Francuzi u povijesti ubili milijune ljudi, od...