Djevojčica Tijana Jurić pronađena mrtva- ubojica mesar iz Surčina

Dejan Đurić, mesar iz beogradskog naselja Surčin, osumnjičen je za ubojstvo 15-godišnje Tijane Jurić koja je nestala pre 13 dana. Tijanino teijelo, kako javljaju beogradski mediji, pronađeno je sinoć oko ponoći zakopano u okolini Sombora, a do tog mesta policiju je doveo ubojica osobno,prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Đurić (34) je uhićen sinoć u 22 sata na teritoriji Beograda. On se sumnjiči da je u noći između 25. i 26. srpnja oteo i ubio Tijanu.

Prema saznanjima “Blica”, ubojica je prije svirepog zločina popio nekoliko pića, a devojčicu potom udario atomobilom i oteo. Ubacio ju je u auto i odvezao na lokaciju 23 kilometara udaljenu od Bojmoka, gde ju je i ubio.

Đurić je nesrećnu devojčicu ugušio, a njeno tijelo ostavio u improviziranom grobu, na napuštenoj deponiji.

ubojica-tijanin
Mesar iz Surčina Dejan Jurić priznao zločin

Aleksandar Vidaković, predsjednik mjesne zajednice Svetozar Miletić, kaže da je ovaj zločin šokirao građane.

– Ovakav strašan zločin nikada se nije dogodio. Stanovnici su uznemireni. Lokacija gde je tijelo pronađeno je na jednoj napuštenoj deponiji. Čudno je da netko iz Beograda zna za postojanje takvog mjesta. Građani Miletića su jako uznemireni – naveo je Vidaković.

Odmah po saznanju ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović hitno su se uputili u Sombor pa u Bajmok.

Više informacija o slučaju, policija će priopćiti tijekom današnjeg dana.

Podsjetimo, Tijana Jurić je poslednji put viđena 26. srpnja u 00.25 sati nedaleko od Sportskog centra “Rata” u Bajmoku.

Na neasfaltiranom djelu puta pronađeni su predmeti koji, prema izjavi majke, pripadaju nestaloj devojčici, a odmah nakon nestanka Tijane u potragu su se, pored srpske, uključili mađarska policija, Europol, Interpol i međunarodni site posvećen nestaloj djeci u Europi.

Dužnosnici srpske policije su izjavili da je potraga za nestalom Tijanom “prioritet nad svim prioritetima”./HMS/

Najnovije

RJEŠENJE ZA ENGLESKI KANAL

Britanija i Francuska se novim sporazumom bore protiv migranata

Pojačane patrole i tehnologija bit će uvedeni uzduž francuskih plaža, prema novom sporazumu Pariza i Londona koji bi trebao spriječiti ilegalne migracije preko Engleskog...