Dinamo i Zvezda u borbi za srpskog talenta: Mamić ga prati i časti

Mirko Topić, mladi (18) reprezentativac Srbije i zadnji vezni novosadske Vojvodine, na meti je Dinama i Crvene zvezde. 

Veliki talent srpskog nogometa u ugovoru važećem do 2021. ima odštetnu klauzulu od 800 tisuća eura, a osim spomenutih klubova, za njega se interesira i Manchester City, piše MozzartSport.

Isti izvor navodi kako Topića usprkos tome nije lako dovesti jeftino, jer se on Vojvodini želi odužiti na svemu što mu je omogućila potpisom novog ugovora, u kojem će iznos za koji može napustiti taj klub biti i do četiri puta viši od aktualnog.

Pored Zvezde, koja otvoreno želi Topića, ništa manje zainteresiran za njega nije Dinamo. Prije mjesec i pol sportski direktor Zoran Mamić gledao ga je u Novom Sadu na utakmici protiv Javora. Nakon toga, Dinamo je ljude koji brinu o Topiću ugostio na utakmici Lige prvaka protiv Šahtara, želeći tako pokazati ozbiljnost.

Prema informacijama iz Srbije, za Topića je zainteresiran i Manchester City, koji posljednjih godina kupuje talentirane igrače s ovih prostora.

Prije dvije godine za 5,5 milijuna eura iz Zvezde je doveo braću Ilić, zatim Palaversu za pet milijuna eura, a zatim Slobodana Tedića iz Čukaričkog za tri milijuna eura./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ISPUNJEN JOŠ JEDAN ZAHTJEV IZ MIŠLJENJA EK

Usuglašen Akcijski plan za reformu javne uprave u BiH

Predstavnici Zajedničke radne grupe za izradu Strateškog okvira za reformu javne uprave 2018-2022 na danas održanom online sastanku usuglasili su tekst Akcijskog plana za...