Dileri iz Šipova kod kojih je pronađeno 6,5 kilograma skunka ostaju u pritvoru

Okružni sudu u Banjoj Luci odredio je jednomjesečni pritvor trojici muškaraca koji su uhićeni u okviru akcije “Pliva” na području Šipova zbog trgovine drogom.

Kod njih je policija MUP-a Republike Srpske pronašla i oduzela 6,5 kilograma skunka.

Robertu Barišiću, Emiru Kordi i Nihadu Omanoviću pritvor je određen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogli prikriti dokaze ili ometati istragu utjecajem na svjedoke, a prema Omanoviću i zbog opasnosti od bjega i ponavljanja kaznenog djela.

Tri muškarca uhićena su na području Šipova u akciji “Pliva” usmjerenoj na razbijanje organizirane kriminalne grupe koja se bavila ilegalnom prodajom skunka.

Prema navodima iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, traga se za još jednom osobom. Akciju su realizirali pripadnici Uprave za organizirani i teški kriminalitet MUP-a Srpske pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka i uz asistenciju Policijske uprave Mrkonjić Grad./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HRVATSKA

Muškarac kod Đurđevaca poginuo u vozilu bez registracijskih oznaka

U prometnoj nesreći u naselju Sirova Katalena, u sastavu Grada Đurđevca, u subotu popodne poginuo je muškarac, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.Prometna nesreća...