Hrvatski Medijski Servis

DETALJI TRAGEDIJE U MEĐIMURJU: U eksploziji poginuo otac troje malodobne djece

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U eksploziji koja se oko 10 sati dogodila u Ulici Rade Končara u Donjem Vidovcu jedna je osoba poginula. Kako piše Emedjimurje, poginuo je 41-godišnjak.

Eksplozija se dogodila u novouređenom Zlatarskom domu koji je lociran iza Doma kulture.

O ovom događaju oglasila se i međimurska policija.

“Danas, 18. ožujka oko 10 sati u Donjem Vidovcu, Ulici Rade Končara, došlo je požara i eksplozije unutar objekta društvenog doma u obnovi. Tom je prilikom, na žalost, nepoznata muška osoba smrtno stradala. Požar su ugasili pripadnici DVD Donji Vidovec i Sveta Marija te Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca.

Popucala stakla na automobilu

Provodi se očevid uz inspektora zaštite od požara Policijske uprave međimurske i inspektora za zaštitu na radu. Kriminalistička istraživanja su u tijeku”, kazali su ranije iz policije.

Od siline eksplozije srušen je cijeli zid sa stražnje strane, popucali su prozori na Domu kulture i stakla na automobilima.

“Na automobilu su mi popucala stakla. Ne mogu vjerovati što se dogodilo. Prije nekog vremena ljudima je izgorjela kuća, a sad ovo. Pa što se to nadvilo na Donjim Vidovcem? Prestrašno”, priča mještanka čiji je auto stradao u eksploziji.

Eksplozija je šokirala žene koje rade u jednoj obližnjoj tvrtki.

“To je bilo za neopisati. Strašna eksplozija. Popucala su nam stakla, a jedna je djevojka baš radila kod prozora. Još uvijek drhtimo od šoka”, rekla je jedna od radnica koje su prekinule s proizvodnjom i otišle kućama.

Poginuo otac troje malodobne djece

Zlatarski dom uređuju članovi Moto nautičkog kluba Vidovski zlatari i dobili su novac iz EU. Nakon vanjskog uređenja krenulo se u unutrašnje.

“Radovi privodimo kraju. Stigao nam je i akvarij. Veselili smo se ovom projektu i onda se dogodi ovakva tragedija”, sa suzama u očima ispričao je jedan od članova udruge. Nagađa se da je eksplodirala plinska boca.

Prema pričanju mještana navodno je stradao muškarac mlađe životne dobi D.C. (41) koji je obavljao radove u domu. Otac je troje malodobne djece. Događaj je ovo koji je Donji Vidovec zavio u crno. Više detalja bit će poznato nakon očevida.

/HMS/
About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte