VELIKA KLADUŠA

Detalji obračuna migranata: Dvojica izbodena nožem, zadobili teže ozljede

Novi obračun migranata dogodio se sinoć u Velikoj Kladuši.

Građani su oko u ponedjeljak oko 21 sat prijavili policiji da u ulici Đure Pucara Starog jedan migrant ima ozljede nanesene hladnim oružjem, te su na lice mjesta odmah upućeni patrola policije i radnici Doma Zdravlja Velika Kladuša, kazao je za “Avaz” Ale Šiljdedić, glasnogovornik MUP-a Unsko-Sanske županije.

Na licu mjesta zatekli su migranta iz Maroka koji je imao ozljede nanesene nožem.

– Kada je vožen prema Domu zdravlja da mu se ukaže pomoć, Hitna pomoć je na putu u ulici Milana Pilipovića pronašla još dvije osobe koje su također imale ozljede nanesene nožem, te je povezla i njih dvojicu. Radi se o dvojici Afganistanca- kazao je Šiljdedić.

Dodao je da je kasnije utvrđeno da je Markonac zbog kojeg je policija izašla na lice mjesta imao lakše ozljede i nakon ukazane pomoći nije zadržan, dok su dvojica Afganistanaca zadobili teške tjelesne ozljede i upućeni su u županijsku bolnicu Bihać. Nisu životno ugroženi ali se radi o teškim tjelesnim ozljedama.

– Rađen je očevid sinoć i jutros i prema onome što smo utvrdili, radilo se o sukobu dvije skupine migranata. Tragamo za sudionicima, nemamo ni predmet kojim je izvršeno kazneno djelo, ali nastojimo dobiti informacije od ozlijeđenih. Čim prije budemo mogli uzet ćemo izjave od njih, a onda nastaviti dalju istragu oko utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja- rekao je Šiljdedić, prenosi Avaz./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAKON VOJNE VJEŽBE U SRBIJI

DODIK: Granica između RS i drugog entiteta se neće mjenjati, ona je međunarodno priznata

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je mirni razlaz u BiH jedina opcija koja će sigurno biti ostvarena u...