NESTALA DJEVOJKA IZ VITEZA Obitelj Tamare Pavlović moli za pomoć

Obitelj Tamare Pavlović u potrazi je za ovom 24-godišnjom djevojkom iz Viteza kojoj se gubi trag u Makarskoj.

“Radila je sezonu u Hrvatskoj, točnije u Tučepima. Završila je 30. rujna, a 3. listopada se odjavila iz hotela i krenula na autobusnu. Od tada joj se gubi svaki trag”, objasnila je obitelj Tamare Pavlović za Klix.ba.

Svi njeni brojevi su, kažu, ugašeni, nikome se nije javila nakon što je napustila hotel u kojem je boravila u Makarskoj.

“Zvali smo sve hotele u Makarskoj, ali oni nam ne mogu otkriti imena gostiju koji borave kod njih. Provjerili smo sva moguća mjesta na kojima može biti, kontaktirali sve njene prijatelje, nitko ne zna što se dogodilo”, kazali su.

Slučaj je, kako kažu, prijavljen hrvatskoj policiji koja aktivno traži ovu djevojku. Posljednja osoba koja ju je vidjela je njena cimerica, koja kaže kako su se pozdravile kada je Pavlović krenula na autobusnu stanicu na bus za Vitez.

“Posljednja informacija koju smo dobili jeste da je viđena u Makarskoj kako šeta. To nam je rekao njen prijatelj s kojim je radila u Hrvatskoj. Postoji mogućnost da nikad nije izašla iz Hrvatske, ali to je nešto što još uvijek provjeravamo”, zaključili su članovi njene obitelji.

Obitelj moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj djevojci da se jave na brojeve telefona: 063/336-919 ili 063/471-323, 063/483-836./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije