Hrvatski Medijski Servis

DERVENTA: Žena skočila u bunar, spašena u zadnji trenutak

Derventska policija i vatrogasci spasili su jutros ženu čiji su inicijali Z.T. (52) koja se pokušala ubiti skočivši u bunar, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Iz policije navode da im je u 2.25 sati maloljetna kćerka od Z.T. prijavila da je njena majka, koja je psihički bolesnik i pod stalnim nadzorom, iskoristila trenutak nepažanje i napustila kuću, te da je već pokušala samoubojstvo u siječnju.

Nakon potrage zajedno sa članovima obitelji uočeno je da je Z.T. skočila u bunar pored kuće u kojoj se trenutno nitko ne nalazi, a čija je dubina do nivoa vode oko četiri do pet metara.

Na lice mjesta su upućeni pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinica Derventa i Službe hitne pomoći Doma zdravlja, a ženu su uz pomoć konopca izvukli policajac i vatrogasac, koji su sišli u bunar.

Z.T. je bez vidljivih ozljeda i svjesna prevezena u Dom zdravlja Derventa, a potom u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte