Dejana, kao i Sašu, ubio ženin ljubavnik, pomogao mu maloljetnik

Ubojstvo Saše Kulišića u Doboju potreslo je ne samo Bosnu i Hercegovinu, već cijelu regiju. Njega je života lišila supruga Andrea, uz pomoć ljubavnika Dražena K. Slično se prošle godine dogodilo i u Srbiji kada je Slađana Paunović lažirala ubojstvo muža, a ubio ga je upravo njen ljubavnik Srećko M., uz pomoć maloljetnika Miloša P. (17), piše Telegraf.rs.

Automobil se survao niz litice

Smrt Dejana Paunovića (33) iz sela Klokočevac isprva je smatrana nesretnim slučajem. U početku se mislilo da je nastradao dok se vraćao iz druge smjene, tako što se njegov automobil survao s litice, a potom izgorio. Dva mjeseca nakon njegove smrti isplivale su šokantne informacije.

Od nesretnog slučaja, smrt Dejana Paunovića postaje slučaj ubojstva, i to naručenog od strane njegove supruge Slađane, kojoj su u izvršenju pomogli najbolji drug ubijenog Srećko M. i maloljetni Miloš P. (17).

Slađana je njima dvojici, navodno, dala drvene motke, lopatu i rukavice, a oni su sačekali Dejana kad se vraćao s posla i mučki ga ubili. Potom su njegovo tijelo stavili u automobil, koji su zapalili i sa atarskog puta gurnuli niz liticu. Tako je policija pronašla ugljenisano tijelo čovjeka za volanom.

Za “dobro odrađen posao”, Slađana je maloljetniku prije ubojstva platila 100 eura, a poslije još 5.000 dinara.

Dok su svi mislili da je u pitanju nesreća, prikupljana je humanitarna pomoć za “ucviljenu udovicu” i sakupljeno je čak tri i pol milijuna dinara, kako bi njoj i djeci bila kupljena kuća u Donjem Milanovcu. Kada je zločin razotkriven, humanitarna akcija je obustavljena i novac je vraćen onima koji su donirali.

Za ubojstvo se, navodno, saznalo tako što je maloljetni Miloš P. u pripitom stanju čovjeku iz susjednog sela ispričao o ubojstvu, žaleći se na to da je za sve što je učinio dobio premalo novca.

Foto: Telegraf.rs

S obzirom na to da Slađana nakon “nesreće” nije željela obdukcija tijela njenog supruga, tijelo je ekshumirano i obdukcija je pokazala da je Dejanova lobanja bila potpuno smrskana, što je ukazivalo na to da je ubijen udarcima tupim predmetima. Tu teoriju potvrdili su i osumnjičeni svojim iskazima koje su da li u Višem javnom tužiteljstvu u Negotinu.

Uselila ljubavnika dan nakon sahrane

Djed ubijenog Dejana P. (33) iz Klokočevca rekao je da ne zna kako da unucima objasni da im je majka ubila oca.

On je istaknuo i da se “Slađin ljubavnik Srećko, koji mu je ubio unuka, samo dan nakon Dejanove sahrane uselio u njihovu kuću”.

– To je sramota. Ubila muža, pa uselila ljubavnika u obiteljsku kuću. Ali ipak nije imala sreće, mislila je da će naslijediti kuću na dva kata. Samo je previdjela da se kuća vodi na mene, a ne na Dejana – ispričao je.

Također, napomenuo je i da je nakon brutalnog ubojstva njegovog unuka Slađa išla po selu i pričala kako je loše živjela s Dejanom.

– Dejan je radio po cijeli dan, samo da bi njoj sve osigurao. Vrati se s posla umoran, ona mu kaže ne možeš sada spavati, idemo šetati. Po cijeli dan se šminkala i sređivala. Moj unuk nije imao vremena ni da se odmori. Sve što zaradi, davao je njoj, a ona švaleru – objašnjava Dejanov djed./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img