Danas sjednica Zastupničkog doma Federalnog parlamenta

Zasjedanje Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine najavljeno je za danas.

Bit će nastavljena nedavno prekinuta peta redovita sjednica, a po njenom završetku će započeti šesta u čijem su najavljenom dnevnom redu Prijedlog Zakona o doprinosima, Prijedlog Zakona o porezu na dohodak, Prijedlog Zakona o računovodstvu i reviziji u Federaciji BiH i Prijedlog Zakona o Registru financijskih izvještaja.

U preostalom dnevnom redu pete sjednice su rasprava i odlučivanje o strategiji zapošljavanja u FBiH, zatim o programu prestrukturiranja energetskog sektora te o izvještajima o prošlogodišnjem radu Federalne vlade i izvršenju proračuna FBiH za 2018.

Informacija o odluci o poskupljenju plina i izvještaj o izvršenju programa prošlogodišnjeg rada Agencije za reviziju privatizacije u FBiH, također su na dnevnom redu te sjednice.

Prošle sedmice, 4. oktobra, sastajao se i Dom naroda, ali je sjednica završena prekidom jer delegati nisu odobrili predloženi dnevni red većinom glasova./Fena/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZBOG RASIZMA

U Washingtonu najmasovniji prosvjed do sada

Već dvanaest dana traju prosvjedi nakon ubojstva Afroamerikanca Georgea Floyda u Minneapolisu. Tisuće ljudi okupljaju se u Washingtonu, ispred Bijele kuće, na još jednom...