NIJEMAC MIJENJA AUSTRIJANCA

Danas primopredaja dužnosti između Schmidta i Inzka

Primopredaja dužnosti između novog visokog predstavnika Christiana Schmidta i bivšeg Valentina Inzka bit će obavljena danas.

U večernjim satima planiran je i prijem u povodu dolaska novog visokog predstavnika Christiana Schmidta, na kojem će se uzvanicima obratiti Schmidt, bivši visoki predstavnik Valentin Inzko, državni tajnik u Ministarstvu vanjskih poslova Njemačke Miguel Berger i predsjedatelj Predsjedništva BiH, ujedno drugi bošnjački član, Željko Komšić.

Za 3. kolovoz planiran je sastanak visokog predstavnika Christiana Schmidta s članovima Predsjedništva BiH, a 4. kolovoza njegova nastupna pres-konferencija – najavljeno je iz OHR-a.

Tko je novi visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt?

/HMS/

1 COMMENT

  1. Jos mi je zivo sjecanje na Inzkov dolazak i nasa naivna ocekivanja da bi konacno jedan VP mogao biti makar neutralan i onda razocaranje. Mislim da ce i sa ovim biti jednako

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠIROKI BRIJEG

Svoje stihove govorili pjesnici iz Širokog Brijega, Mostara, Rame, Ljubuškog, Posušja i Imotskoga

Posljednji od četiri književna susreta ovogodišnje manifestacije „Književna večer s književnicima s područja Županije Zapadnohercegovačke“, u organizaciji knjižnica ove županije, upriličena je u Narodnoj...