Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR POBJEDIO Eurowings povezuje grad na Neretvi s Kelnom

16: 11 Na Facebook stranici Eurowings održano je završno glasovanje za izbor sljedeće Eurowings destinacije. Mostar je uspio u jakoj konkurenciji između zračnih luka Shannon iz Irske i Trapani iz Italije izboriti se da bude sljedeća Eurowings destinacija koja će biti povezana s njemačkim gradom Kelnom.

14: 24 Mostar je izabran u top tri destinacije Eurowingsa za uvođenje nove izravne zračne linije iz Këlna. Danas u 15 sati bit će održano online glasanje za Mostar kao novu destinaciju u 2018. godini. Glasanje se vrši isključivo preko Facebooka na Eurowings stranici.

Ukoliko želimo omogućiti Mostaru uvođenje nove izravne linije za Keln, pratite Eurowings FB stranicu danas u 15 sati i glasajte, a prije toga blagovremeno animirajte svoju mrežu kontakata da učine isto. Vrijeme za glasanje je ograničeno- od 15 do 16 sati.

Mnogi ističu da Bosnu i Hercegovinu odlikuje manjak izravnih konekcija s ostatkom svijeta. Ipak, ova situacija se iz dana u dan mijenja. Dokaz ovome je da je grad Mostar nominiran kao potencijalna destinacija low-cost operatera Eurowings! O uvođenju ove linije i njenom utjecaju na turizam ne treba posebno ni objašnjavati.

”Zahvaljujemo svim građanima Mostara, Hercegovine, i Bosne i Hercegovine, kao i svim našim potencijalnim putnicima u dijaspori koji su dali svoj glas u odabiru sljedeće ljetne destinacije niskotarifne kompanije u organizaciji njemačkog Eurowingsa”, izjavili su iz Zračne luke Mostar povodom ulaska Mostara u završno glasovanje za destinaciju Eurowingsa u 2018. godini.

Svojim glasovima ste dokazali koliko je važno da Mostar i ovaj dio regije bude povezan s Europom te smo zahvaljujući našim glasačima ušli među tri odabrane zračne luke.

Na Facebook stranici Eurowings danas (srijeda) u 15.00 sati će se održati završno glasovanje koje će trajati samo sat vremena te će se prijenosom uživo dobiti pobjednik.

”Pozivamo vas sve još jednom da danas date svoj glas za Mostar, te se nadamo da ćemo se u jakoj konkurenciji zračnih luka Shannon iz Irske i Trapani iz Italije ipak uspjeti izboriti da budemo sljedeća Eurowings destinacija. Još jednom vam se unaprijed zahvaljujemo”, poručili su iz Zračne luke Mostar.

Glasovati se može na Facebook stranici Eurowingsa./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte