Dalmatino: Bit će nam čast zasvirati našoj publici u Kosači i to dvije večeri zaredom

Grupa Dalmatino s ponosom najavljuje svoj drugi koncert u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru u subotu, 4. ožujka, nakon što je prvi, zakazan za dan ranije, rasprodan u rekordnom roku.

Do sada nikada nismo svirali u Kosači. To nam je novo iskustvo i bit će nam čast zasvirati našoj publici u ovoj dvorani. Naglašavamo, prvi koncert je rasprodan, a i drugi se prodaje jako dobro, stoga kupite na vrijeme svoju ulaznicu za ovaj glazbeni spektakl koji ćemo zasigurno prirediti našoj publici iz Mostara i svih drugih mjesta, otkud će nam pristići, kazali su iz grupe Dalmatino, obećavši da će dati sve od sebe da prirede dvije lijepe i nezaboravne večeri u rodnom gradu jednog od članova benda – Zdravka Sunare, prenosi Jabuka.tv.

Jako me veseli nastup u mom rodnom gradu i to ne jedan, nego dva. Hvala svima koji će se susresti i veseliti s nama. Već znam da će to biti dvije divne večeri, kazao je Zdravko Sunara.

Preostale ulaznice za drugi koncert Dalmatina u Kosači dostupne na info pultu Mepas Malla i online preko kupikartu.ba

”Refužo”, ”Dajem ti rič”, ”Ditelina s čet’ri lista”, ”Vrata pakla”, ”Dvi sestre blizanke”… samo su neki od hitova kojima se raduje publika čuti ih u Kosači u Mostaru./HMS/

Najnovije

PREDVODIO MISNO SLAVLJE

Nadbiskup Vukšić posjetio župu Janjevo na Kosovu

Predsjednik Biskupske konferencije (BK) BiH mons. Tomo Vukšić, nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, u utorak je posjetio župu sv....