Hrvatski Medijski Servis

DALIPAGIĆ S VELEPOSLANICOM EGIPTA: Intezivirati suradnju u oblasti zračnog i pomorskog prometa

Zamjenik ministra komunikacija i prometa BiH Saša Dalipagić primio je danas u radni posjet veleposlanicu Arapske Republike Egipat u BiH Halu El Bishlawy, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Središnja tema sastanka bila je predstojeća kandidatura Arapske Republike Egipat za izbor u članstvo Vijeća međunarodne pomorske organizacije (IMO) i podrška Bosne i Hercegovine kandidatu Egipta na narednom zasjedanju IMO-a u Londonu.

Zamjenik ministra Dalipagić i veleposlanica El Bishlawy su razgovarali o stanju svih vidova prometa u BiH i Egiptu i trenutnim infrastrukturnim projektima koji se provode u ove dvije zemlje.

Na kraju sastanka zaključeno je da Bosna i Hercegovina i Arapska Republika Egipat nemaju otvorenih pitanja te je dogovoreno da se u narednom razdoblju intenzivira suradnja u oblasti zračnog i pomorskog prometa potpisivanjem bilateralnih sporazuma./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte