DALIPAGIĆ S VELEPOSLANICOM EGIPTA: Intezivirati suradnju u oblasti zračnog i pomorskog prometa

Zamjenik ministra komunikacija i prometa BiH Saša Dalipagić primio je danas u radni posjet veleposlanicu Arapske Republike Egipat u BiH Halu El Bishlawy, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Središnja tema sastanka bila je predstojeća kandidatura Arapske Republike Egipat za izbor u članstvo Vijeća međunarodne pomorske organizacije (IMO) i podrška Bosne i Hercegovine kandidatu Egipta na narednom zasjedanju IMO-a u Londonu.

Zamjenik ministra Dalipagić i veleposlanica El Bishlawy su razgovarali o stanju svih vidova prometa u BiH i Egiptu i trenutnim infrastrukturnim projektima koji se provode u ove dvije zemlje.

Na kraju sastanka zaključeno je da Bosna i Hercegovina i Arapska Republika Egipat nemaju otvorenih pitanja te je dogovoreno da se u narednom razdoblju intenzivira suradnja u oblasti zračnog i pomorskog prometa potpisivanjem bilateralnih sporazuma./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

OTKAZANO U ZADNJI TRENUTAK

NASA i SpaceX trebali su lansirati astronaute u svemir

Space X, privatna kompanija multimilijardera Elona Muska, trebala je večeras s Floride lansirati dvojicu Amerikanaca u orbitu, što bi bio prvi let NASA-inih astronauta...