PRED KAMERAMA U KATRU:

Dalić odgovorio izborniku Kanade na prostački komentar

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 0:0 s Marokom u prvom kolu skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru.

Nakon prospavane noći u taboru hrvatske reprezentacije od 8.15 sati održana je konferencija za medije, a na njoj je govorio izbornik Zlatko Dalić.

– Sigurno da nisam prezadovoljan i presretan s bodom. Nije ni ekipa jer želimo pobjedu. Nismo sretni, ali igrali smo protiv dobrog i organiziranog protivnika. Moramo puno bolje, imali smo nekoliko dobrih situacija, no moramo se poboljšati i igrati bolje u napadu, kazao je Dalić na početku, prenosi HRT.

U nedjelju Vatreni igraju protiv Kanade od 17 sati. Jučer su Kanađani odigrali dobru utakmicu, no poraženi su od Belgije.

– Kanada je sigurno opasan protivnik, igrali su i bolje nego na nekim prošlim utakmicama. Moramo biti oprezni protiv njih. Nema lakog protivnika u skupini, njihovo je pravo da se nadaju, da su ambiciozni, ali naš je cilj dobiti, dodao je Dalić.

Kanadski izbornik John Herdman najavio je da će njegova momčad srušiti Hrvatsku, koristivši kraticu za vulgaran rječnik ( s..bat ćemo Hrvatsku).

– Svatko od nas izbornika ima svoj stil komunikacije. Gospodin se tako izrazio, ne znam koliko je to lijepo i fino, ali to je njegovo pravo. Nećemo se na to osvrtati. Moramo na terenu pokazati da smo bolja momčad i na terenu govoriti. To je njegovo pravo, a svatko komentira kako smatra da je najbolje, objasnio je Dalić./HMS/

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

INSPEKTORI OTKRILI

Tko je Senad Sarić pod čijim se imenom vodi dosije Sebije Izetbegović?

Senad Sarić ime je liječnika pod čijim brojem dosjea se na Medicinskom fakultetu vodi SebijaIzetbegović. Otkrili su to inspektoru Kantonalne uprave za inspekcijske poslove...