DALIĆ: Nije bilo panike, znao sam da će golovi doći; pobjedu posvećujem Vukovaru i Škabrnji

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je očekivano zadovoljan nakon pobjede Hrvatske nad Slovačkom na Rujevici u posljednjem kolu europskih kvalifikacija.

“Ponos i sreća, to je ono što osjećam u ovom trenutku. Čestitam dečkima na pobjedi, na prvom mjestu u grupi i plasmanu na EURO. Posvećujem ovu pobjedu Škabrnji i Vukovaru”, prenosi SportKlub.hr.

Dalić je rekao da će nakon utakmice reći što misli o tome da se utakmica igrala na Rujevici?

“Neću sad o tome. Ništa nisam mislio negativno. Moja je greška da nismo drukčije iskombinirali, želimo igrati po cijeloj Hrvatskoj i istina je da sam ja odlučivao o tome. Idemo na EURO i to je u ovom trenutku najvažnije.”

Kako je bilo u svlačionici nakon prvog poluvremena?

“Nisam bio zabrinut, dobri smo bili u prvom, imali smo svoje šanse, no nismo dali, a primili smo ga iz prve šanse pred našim vratima. Rekao sam dečkima da ne srljamo, da budemo koncentrirani, da napadamo preko bokova. Na kraju smo se u nastavku preporodili smo se i to je bila prava Hrvatska.

Dalić nije zaboravio zahvaliti navijačima.

“Hvala svima, mom stožeru i veliko hvala svim navijačima, onima koji su nas pratili tijekom cijelih kvalifikacija. Opet smo učinili HR sretnom i ako Bog da, i na ljeto ćemo.”

Očekivano je Dalić bio zadovoljan i izvedbama Nikole Vlašića i Dine Perića.

“Dolaze nam mladi igrače, oni sudjeluju kao veterani i to je super. To su naše nove snage i trebat će nam na EURU.”/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Povratnik izgorio u požaru

Jedan muškarac smrtno je stradao u požaru u blizini brane Salakovac sjeverno od Mostara, potvrđeno je Srni iz mostarske policije.Požar su prošle noći gasili...