DALIĆ: Čeka nas teška i zahtjevna utakmica i motiviran protivnik

Hrvatska nogometna reprezentacija putuje u Slovačku gdje će sutra u Trnavi u 20.45 igrati utakmicu u kvalifikacijama za EURO 2020. godine.

– Čeka nas teška i zahtjevna utakmica, motiviran protivnik, ali mi imamo svoju podršku, rekao je izbornik Zlatko Dalić uoči puta.

Nije želio otkriti sastav naglasivši kako nema puno dilema, niti će biti puno promjena.

– Igrat ćemo napadački i tražit ćemo pobjedu. Napravili smo dobru analizu protivnika, znamo što nas čeka i neće biti nimalo lako. Očekujem utakmicu sličnu kao i u Budimpešti. Ako mi budemo na nivou kao što smo bili tamo bit će nam teško. Moramo biti puno bolji, puno angažiraniji i odgovorniji da bi ostvarili rezultat, istaknuo je.

Dodao je i da je atmosfera u momčadi jako dobra, da su veseli i raspoloženi.

Sutrašnja utakmica bit će prvi službeni međusobni dvoboj u povijesti ove dvije nogometne reprezentacije. Naime, Hrvatska i Slovačka do sada su se susrele šest puta, ali su sve utakmice bile prijateljske. Obje reprezentacije imaju po dvije pobjede, a dvije utakmice su završile bez pobjednika, uz razliku pogodaka 8-8./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ČOVIĆ NA 30. OBLJETNICI HDZ BiH ZENICA

“Ako govorite samo o jednakopravnosti svoga naroda oko toga kompromisa nema, to morate znati”

-Neka ove prigodne aktivnosti koje danas obilježavamo ovdje na početku ove kalendarske godine u Zenici, ova čitava 2020. godina kad je u pitanju Hrvatska...