Čudić imenovana za potpredsjednicu europskih liberala u Vijeću Europe

Sabina Ćudić danas je u Strasbourgu imenovana za potpredsjednicu europskih liberala u Vijeću Europe, priopćeno je iz Naše stranke.

Ćudić je kazala da joj je izuzetno zadovoljstvo što je njen rad unutar Vijeća Europe i Europskih liberala nakon nepunih godinu dana prepoznat na toj razini, te da je pozvana i ohrabrena da se kandidira za vodstvo liberala u Vijeću Europe gdje je dobila jednoglasnu podršku zajedno sa ostalim članovima novog vodstva.

– Također sam dobila podršku da nastavljam mandat u izuzetno važnom Monitoring komitetu, delegirana u ime europskih liberala, kao jedina članica iz Bosne i Hercegovine u ovom, za našu državu izuzetno važnom radnom tijelu koje zasjeda iza zatvorenih vrata. U suradnji s vodstvom liberala nastavit ću još snažnije da lobiram za Bosnu i Hercegovinu – kazala je Ćudić.

Iz Naše stranke podsjećaju da je Ćudić u travnju prošle godine postala zastupnica u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe i prva je članica europskih liberala iz BiH u toj instituciji./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img